skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks

Sikkerhed betyder meget for mange mennesker når de færdes, og ikke mindst handler, på Internettet, derfor gør vi, hos White Hawks Support, hvad vi kan for at honorere den tillid vore kunder og besøgende viser os.

White Hawks Support vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold, ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på White Hawks Support hjemmeside www.whsupport.dk bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug.

Ved bestilling af varer vil din adresse og personlige oplysninger blive gemt sammen med ordren, dette sker som sikkerhed mod f.eks. svindel med kreditkort.

Vi gemmer på ingen måde kreditkort oplysninger på vores hjemmeside.

De håndteres gennem professionelt og godkendt betalings-gateway. I vores tilfælde Quickpay samt ClearHaus.dk

Back To Top