skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks

Generelt om persondatapolitik

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores tilmeldingside (shop) på whsupport.dk

Denne politik om behandling af personoplysninger (Persondatapolitik) beskriver, hvordan White Hawks Support indsamler og behandler oplysninger om dig som bruger.

White Hawks Support er dataansvarlig for dine personoplysninger, og alt henvendelse til whsupport.dk kan ske via vores kontaktoplysninger, som de finder i øverste menulinje under punktet “Kontakt”.

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og til hvilke formål bruges de

Når du besøger tilmeldingside (, indsamler vi helt automatisk oplysninger om dig og din brug af vores “shop”, f.eks indsamler vi oplysninger omkring hvilken type browser du benytter, hvilke søgetermer du bruger på tilmeldingsiden, samt din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen for dig som kunde/bruger, og tilmeldingsidens tekniske funktioner, samt foretage målrettede markedsføringstiltag, herunder f.eks. Retargeting igennem Google og Facebook om medier. Denne databehandling af oplysninger er konstant nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre vores tilmeldingsystem og og øvrige systemer, samt vise dig relevante tilbud og nyheder.

Grundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. (Behandling af ikke-følsomme oplysninger art 6, stk. 1, litra f. – Almindelige personoplysninger).

Når du tilmelder dig aktiviteter, bestiller ting, eller kommunikerer med os via vores tilmeldingsiden, indsamler vi de oplysninger, som du som kunde selv afgiver, f.eks. dit navn, adresse, tlf. nr., e-mailadresse, betalingsmetode, oplysninger om hvilke vare(r) du bestiller/køber og evt. har returneret, leveringsønsker, opsamlingssteder samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt hos os, og i øvrigt opfylde vores aftale med dig som kunde, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere over dine produkter og generelt købet. Oplysninger om dine bestillinger og køb kan vi også behandle for at overholde gældende lovkrav, herunder til vores bogføring og regnskab i vores virksomhed. Ved købet indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

Medlemsdata hos White Hawks Support

Som aktivt medlem i foreningen White Hawks Support indsamler vi personlige oplysninger, som gemmes i vores medlemsdatabase. Herunder får du et overblik over data som opbevares i vores medlemsdatabase.

  • Navn og efternavn
  • Adresse og postnr.
  • Telefonnummer
  • Emailadresse
  • Indmeldelsdato
  • Fornyelsesdato
  • Udløbsdato
  • Medlemsnummer

Dine data slettes 6 mdr. efter dit medlemskab er udløbet.

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger om dit personnavn, din adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker i forhold til fragtområdet, videregives til DAO 365, der står for leveringen af de købte varer til dig som kunde.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, f.eks. så vi kan behandle forsendelser af dine varer.

To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. samt GLS.
De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens artikel 45.

Google LLC’s certificering kan findes ved og besøge nedenstående link: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Facebook Inc.’s certificering kan findes ved og besøge nedenstående link: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Dine rettigheder

Med henblik på at skabe en god og fornuftig åbenhed omkring en professionel behandling af dine oplysninger, skal vi som den dataansvarlige, oplyse dig om dine rettigheder. Du har ret til og få indsigt i de oplysninger vi gemmer om dig, berigtigelse, sletning af de oplysninger om dig, hvis det ønskes, begrænse behandlingen, dataportabilitet, indsigelse, samt til at klage.

Hvis behandlingen af personoplysningerne er baseret på et samtykke, kan dette samtykke altid trækkes tilbage.

Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, eller ønsker du at høre mere om dine rettigheder med henblik på at finde ud af, om du skal gøre brug af dem, kan du til enhver tid kontakte os, ved at skrive en mail til os på: kasseren@whsupport.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Du kan også finde vores kontaktoplysninger i øverste menulinje under punktet “Kontakt”.

Sletning af persondata

Personoplysningerne opbevares kun så længe det er nødvendigt i forhold til de formål, hvortil oplysningerne behandles.

Ønsker du sletning af dine kundeoplysninger, bedes du kontakte os, og så er vi behjælpelige.

Har du spørgsmål i den forbindelse, kan vi til enhver tid kontaktes. Du finder kontaktoplysningerne nederst på denne side.

Sikkerhed

Vi har gennemført tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun bestyrelse, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse personoplysninger igennem vores systemer.

Ændringer i Persondatapolitikken

Du har altid som kunde/bruger mulighed for at se den gældende version af vores persondatapolitik på denne side.

Kontaktoplysninger / Dataansvarlig

White Hawks Support er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Tilmeldingsiden.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet på denne side, kan du kontakte os på følgende oplysninger:

White Hawks Support

Skøjteallen 4
9900 Frederikshavn
Telefon: 30 62 48 64
Mail: kasseren@whsupport.dk

Back To Top