skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks
Gratis Bustur For Fanklubbens Medlemmer!!

Vi har bestilt en dobbeltdækker og kører til Herning søndag den 29. september på sæsonens første udebanetur. Vi har bestemt, at sæsonen skal skydes i gang med et brag på udebane – derfor kører vi til helt vanvittige priser og vi vil have bussen fyldt helt op!

PRISER
Medlem: 0 kr.
Ikke medlem: 150 kr. (inkl. medlemskab af fanklubben til en værdi af 150 kr.)

Priserne er ekskl. kampbillet, som dog kan tilkøbes her for bare 50 kr. (normalpris 100 kr. ved indgangen)

AFGANGSTIDER
Kl. 11.20 Nordjyske Bank Arena (Isstadion)
Kl. 11:30 Frederikshavn Busterminal
Kl. 11:50 Circle K, Sæby
Kl. 12:30 Th. Sauers Vej, Aalborg
Kampstart er kl. 15.00

BETALING
Betaling skal ske i forbindelse med tilmelding via MobilePay til nr. 50580 eller kontooverførsel til reg.nr. 5349 kontonr. 0327056. Hvis der ikke kan registres en betaling 3 bankdage efter ordreafgivelse, annulleres og slettes bestillingen.

TILMELDING
Tilmeld dig på: http://whhh.dk/sh…/busbane/herning-blue-fox-foerste-udekamp/

YDERLIGERE INFO
Vi fortsætter vores populære buskoncept fra sidste sæson. Altså en bustur hvor der vil være fokus på en festlig stemning for alle aldersgrupper, drikkevarer til fornuftige priser, lodtrækninger om præmier, auktion på unikt merchandise og den store udebanequiz😃

Vi gør opmærksom på, at når turen er betalt, er tilmeldingen bindende. Da der er tale om en ”gratis bustur”, vil det desuden koste 100 kr. ved udeblivelse og man kan ikke deltage i fanklub-arrangementer inden disse er betalt. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer i bussen.

 

 

Back To Top