skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks
Grill, Fredagshygge Og Regnskyl!

Fredag aften var der kaldt til fredagshygge på isstadion – her var der lagt op til et par hyggelige timer, hvor ca. 70 fans, spillere, trænere og Elite Nord kunne få en snak om hockey.

Starten blev – lad os bare være ærlige – lidt som når ” Thunderstruck” brager ud af højtalerne. En regnbyge med tilhørende torden, gjorde at vi måtte sadle om og rykke ind i hallen. Med nordjysk samarbejde, fik vi dog skruet arrangementet op inden for i stedet. Det øver vi os på næste gang😊

Fanklubben startede med en kort præsentation af idéerne for den kommende sæson – derunder en visning af nyt merchandise, præsentation af vores medlemskaber med tilhørende fordele og tankerne omkring busturene i den kommende sæson. Alle tilstedeværende fik mulighed for at være med til at bestemme designet på vores kommende to halstørklæder – ud fra 7 designs, kunne man sætte et kryds ud for de 2 designs man synes bedst om. Alle der havde smidt en stemme, var med i lodtrækningen om et af de nye halstørklæder. Desuden var der mulighed for at melde sig ind i fanklubben – alle der gjorde det i fredags, var med i lodtrækningen om en hættetrøje. Vinderne er offentliggjort i tidligere opslag her på siden.

Jari, vores finske træner, som selv har skubbet på for at få sådanne arrangementer i luften, fortalte kort om den netop afsluttede sæson samt tankerne omkring den næste. Desuden fortalte Jari om vigtigheden af god opbakning til kampene og hans tanker omkring at få spillere og fans endnu tættere sammen.

Herefter var der hygge, grillpølser, øl og vand til alle.

Henrik sluttede af med at takke for opbakningen i den overståede sæson og fortalte lidt om tankerne for den næste. Der blev desuden mulighed for at stille spørgsmål til både Henrik og Jari. Til sidst offentliggjorde Jari signingen af Anders Eriksson – på den måde fik de fremmødte nyheden et par timer før resten af verden.

En dejlig og hyggelig fredag aften – den slags arrangementer er bestemt noget vi kommer til at arbejde videre med.

  

Back To Top