skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks
Lynhurtig Forward Til White Hawks

White Hawks fortsætter med at forstærke truppen inden den kommende sæson. Denne gang med en talentfuld svensker, 22-årige Jacob Dahlström, som ankommer til Frederikshavn fra Södertälja SK med de bedste anbefalinger.

 

Cheftræner Peter Johansson er overbevist om, at Jacob Dahlström vil passe perfekt ind i White Hawks konceptet.

“Vi går efter spillere, der arbejder stenhårdt, og som har potentialet til at blive endnu bedre. De kvaliteter besidder Jacob. Han er stor og stærk – og så er han højre-skytte; en type, vi til dels mangler på holdet,” forklarer cheftræneren.

Jacob Dahlström har fået sin ishockey-opdragelse i Järfälla HC, nord for Stockholm: En klub, der gennem årene har fostret en række, markante NHL-spillere.

Som teenager flyttede Jacob Dahlstöm til Södertälja SK for at gå på klubbens hockey-gymnasium og forfølge målet om at blive professionel. De seneste fire sæsoner har spillet på A-holdet.

Han ankommer til Frederikshavn denne weekend og glæder sig til den nye tilværelse i det nordjyske.

“Jeg fik en rigtig god følelse i kroppen efter at have talt i telefon med Peter Johansson. Jeg kunne instinktivt mærke, at klubben var det perfekte valg for mig, da han fortalte om organisationen og holdet. Desuden er jeg overbevist om, at jeg i White Hawks vil kunne udvikle mig som spiller,” siger Jacob Dahlström.

Han peger på disse kvaliteter ved sig selv:
“Min hurtighed er nok min største styrke. Og så har jeg – hvis jeg selv skal sige det – en høj arbejdsmoral.”

Back To Top