skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks
Nyheder Og Spændende Ting I Vente…

Vi har sagt det tidligere – vi er 100% i gang med sæsonen 2019-2020 – en sæson hvor det skal være federe og endnu mere attraktivt, at være en del af fanklubben!

Lige nu arbejder vi på højtryk på medlemskoncept, merchandise, indkøb af fanartikler til tribunerne og sæsonens første arrangementer.

Vores nye medlemskonceptet, som vi glæder os til at præsentere, skal være gennemskueligt og attraktivt for vores medlemmer. Derfor arbejder vi hårdt henover hele sommeren, med at få pakket så mange fordele ind i medlemskortet som overhovedet muligt. Mere om det i næste uge…

Derudover er vi i gang med at udvikle nyt merchandise til supporterboden, lige som vi investerer massivt i visuelle og stemningsgivende fanartikler til hallen, så vi kan få stemningen yderligere i vejret i den kommende sæson. Vi glæder os enormt til vi skal i gang igen.

HUSK….KOM OG HILS PÅ OS og spillerne den 14. juni!!!

Som en del af vores nye strategi, vil vi gerne meget tættere på holdet. Derfor starter vi allerede nu med at invitere ALLE White Hawks fans til en hyggelig ”kom sammen” fredag den 14. juni 2019 Kl. 18.00 med vores træner, spillere og Elite Nord.

Det forgår på bagsiden af Isstadion (i området omkring Elite Nord og erhvervsklubbens lokaler). Der vil blive serveret lidt godt og vådt til ganen, der er mulighed for at møde nogle af spillerne og ikke mindst få en hyggesnak med vores træner Jari.

På dagen vil vi præsentere lidt nyt merchandise og vores nye medlemskoncept. Der vil selvfølgelig være mulighed for at indmelde sig i fanklubben, lige som det vil være muligt at købe sæsonkort hos Elite Nord.

Tilmelding er nødvendig og skal ske via White Hawks Hvide Hærs facebookside. Tilmeldingsfristen er 12. juni 2019.

 

Back To Top