skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks
Nyt Samarbejds- Og Fordelsprogram Er Ved At Tage Form…

Som tidligere nævnt, er vi i gang med at lave formelle samarbejdsaftaler med de lokale forretningersdrivende i og omkring Frederikshavn. Det gør vi for at få et stærkt netværk omkring fanklubben, som både medlemmer af fanklubben, og de foretningsdrivende, kan få glæde af i den kommende sæson. Vi er nået rigtig langt og arbejder på højtryk for at få alle detaljer på plads inden for de næste 3 uger.

I overordnede træk drejer konceptet sig om, at vores medlemmer får rabataftaler og mulighed for deltagelse i specialarrangementer via vores samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere får til gengæld raklame, mulighed for mersalg og adgang til alle rabataftaler. Et ”noget for noget” koncept, hvor vi tager en personlig snak med samarbejdsparterne, for at strikke en aftale sammen der passer begge parter.

Hvis der er foretningsdrivende som vi ikke er nået forbi endnu, men som gerne vil høre nærmere om samarbejdet – så kontakt Helene eller Janni fra fanklubben. Det gøres ved at skrive en personlig besked til os her på facebook eller ved at skrive en mail til kasserenwhhh@hotmail.com.

Vi glæder os til slutningen af juli, hvor vi løfter sløret for et fordelsprogram, som vi godt tør love ikke har været set i White Hawks Hvide Hær tidligere:-)

Back To Top