skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks
Referat Af Generalforsamling 30/8-15

Generalforsamling D. 30/8-2015

Tilstede ca. 27 Personer.

  • Dirigent Preben Møller.
  • Formanden beretning: Sæsonen startede lidt sent pga. den nye hal og der var lidt problemer med hvor vi skulle være i denne nye hal. Vi havde fået nogle firma til at sponsorer vores maskot og trøjen kom Elite Nord med. Og så bestilte de 4 store flag vi står med inden kampen går i gang. I den nye hal fik vi to muligheder med hvor vi skulle stå den ene var bag målet i nord men da der var mange der sagde at de ikke kunne hører os var vi nød til at prøve oppe på pallerne og det gik son ok, og der bliver måske nye pladser til os. Fanklubben blev spurt efter om de ville være med i den nye tv serie der komme til at gå på tv2 og de ville vi gerne og de lånte også noget af vores merchandise til serien. Busturer vil vi også gerne have flere af i den nye sæson, i håb om der er flere der vil med.
  • Kassereren om regneskabet: Det har været et blandet år da vi først kom til at sælge merchandise i den nye hal. Underskuddet i år skyldes at vi har mere på lagret. Merchandise har stået her og der da vi ikke kunne får et rum til det i den nye hal. Enhvers klubben sponseret 3 busser til Aalborg. Indtægter i år i alt 107 tusind hvor sidste år var på 84 tusind. Hjemmesiden har vi fåret op at kører og koste 3000 og kan ses whhh.dk. Hættetrøjer der fik vi en over næsen fra Intersport vi havde lavet en aftale med Kasper men han sendte en regning på ca. 34 tusind og det havde vi ikke penge til så den skal betales over 2 gange. Og Så fik vi lavet en gave til Craig Chapman da han har en stor betydning for fanklubben.
  • De nye vedtægter: Det der står men rødt i de nye vedtægter vil vi gerne have gemmen ført og det blev også vedtaget. Så der fik vi Helene Gregersen og Søren Rasmussen blev valgt i ind bestyrelsen.
  • Formanden og Næstformand på valg: Tove Jensen og Janni Jensen ønskede ikke genvalg. Så vi vil gerne sige mange tak til dem begge for deres tid og arbejde i fanklubben.
  • Valg af revisor: Bente Jensen ønskede ikke genvalg. Tak for hende tid og arbejde som revisor i fanklubben. Ny revisor for fanklubben blev Preben Møller.
  • Valg af 2 suppleanter: Søren Poulsen forsætter og Laila Lynge.

 

  • Eventuelt: Ønsker at megafonerne ikke bliver brugt da det ikke lyder som det skal, men problemet er at vi er ikke mange der synger og det kan ikke høres i hallen hvis vi ikke bruger megafonerne. Der skal stå en i forhallen når folk begynder at komme og for at fortælle hvor fanklubben står så der kan komme flere med til at synge med. Lasse og Bo vil gerne stå med trommerne på hjemmebane og så gerne foran fanklubben så man kan høre trommerne. Hvad gør vi da vi er oppe imod Kanal Frederikshavn og fr.havn whitehawks uofficielle fanside, da der er mange som der er imod de to sider at de kun er ude på at skabe en dårlig stemning for spilleder og fans. Men vi skulle forsætte det gode arbejde som vi gjorde. Vistikort lave så folk kan se hvor og hvordan man bliver medlem af fanklubben, da vi vil meget gerne have flere fans. Der er også muligheder at blive medlem i hallen oppe i fanboden. Lav sommerunderholdning for medlemmer det kunne måske også få flere med. Medlem girokort er kommet i en Arbejdernes Landsbank konvolutter så der er måske nogle der er kommet til at smide det ud men så kan man alt tid kontakte nogle fra bestyrelsen så vil de gerne hjælpe. Hvis vi skulle lave en hockey kamp med fans og spilleder kan vi godt få lov til at låne udstyr. Der er nogle der har købt vores Caps, vi har desværre fået af vide at det er noget lort så det ser vi gerne om vi kan lave om. Der kommer til at være Mobile Pay ved Fanboden så der er også mulighed for at betale på den måde. Første gang boden åbner er til åben omklædningsrum Lørdag D. 5/8-15 og der vil vi stå i omklædningsrummet.

Vi vel gerne sige mange tak for vel frem mødt og god ro og orden.

 

Back To Top