skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks
Referat Fra Generalforsamling D. 3 September

Referat af generalforsamling ved

White Hawks Support

  1. 3/9 – 2023

Ordstyrer: Frits

Stemmetæller: Emil og Sissel

Referent: Mathias Dalsgaard

 

Formandens beretning:

Sæson 22/23 var som der var blevet lovet fra White Hawks side men syntes at vores drenge på isen gjorde det godt mod Herning i slutspillet hvor oddset hed 90/10 til Blue Fox. Vi havde busser til Herning de 3 gange der var kamp og det var nogle mega hyggelige ture vi havde med kaffe som vores chauffør havde leveret og kage som var bagt af Pernille og Michael hvilket de skal have stor tak for sammen med alle der tog med på turene.

Vi har fået meget hjælp fra frivillige fans som skal have stor tak for deres hjælp og støtte. Vi kan ikke gøre noget uden jer medlemmer så tak for jer.

Vores nye maskot Hawkey var kommet og vi glædede os til at bruge den og Mathias glædede sig til at komme i den men Mathias kan desværre ikke se ordentligt ud af hovedet og derfor måtte vi ligge hovedet på hylden. Mathias og Jakob som har lavet maskotten har været i dialog om mulige forbedringer der kan foretages. Hele det nye kostume kostede 43.600 kr. og det nye hoved vil komme til at koste 15.480 kr. Mathias har derfor kontaktet Hawkey’s sponsorer om de vil støtte i finansieringen af det nye og forbedrede hoved.

Vi er blevet kontaktet af et busselskab som der kører med White Hawks samt F.I.K som spørger om vi ville benytte dem. De tilsendte os nogle tilbud på busture til samtlige af ligaens hold. Da de kunne gøre det billigere end Hirtshals busser har vi valgt at takke ja tak. De første 4 busture er allerede planlagt:

27/10 – Aalborg

26/11 – Sønderjyske (med en tur forbi Fleggard ved grænsen)

17/12 – Odense

29/12 – Aalborg

Der vil komme flere detaljer når vi kommer tættere på datoerne. Vi planlægger flere busture til 2024.

 

 

Søndag D. 1/10 vil vi gerne invitere til en hyggelig dag for fanklubbens medlemmer. Der vil være hyggelige aktiviteter og sjov for børn og barnlige sjæle. Vi vil tilbyde mad og drikke og efter arrangementet følges vi ind til vores hjemmekamp mod Aalborg.

Der er kommet en efterspørgsel fra vores speaker Zabi. Han ønsker at vi alle sammen studere og lærer de nye spilleres navne inden han laver spillerpræsentation ved hjemmekampen D. 8/9. Men med 12 nye mand har jeg måtte sige det kan være svært at huske dem alle sammen.

Så er der blevet snakket meget om merchandise til den nye sæson. Da vi ikke må sælge noget med det officielle White Hawks logo længere så har vi ikke meget tilbage at sælge ud af. White Hawks har besluttet at opkøbe alt vores merchandise med deres logo og navn på. Bestyrelsen har derfor talt om at bestille halstørklæder, hættetrøjer og skumfingrer med vores eget navn, logo og motiv på. Disse 3 genstande har været efterspurgt af fans og medlemmer af fanklubben. Bestyrelsen er ved at forhandle med en leverandør for at få et godt tilbud.

Til sidst håber jeg at den kommende sæson bliver super fed og med mange gode oplevelser med alle hockeyfans i Frederikshavn.

 

Regnskab v/ kassere:

Kassere Camilla uddeler regnskabets resultat og gennemgår det for lokalet.

Resultat for sæson 22/23 er:

Indtægter: 149.071,22 kr.

Udgifter: 199.522,58 kr.

Difference: –50.451,36 kr.

Fanklubbens beholdning:

Beholdning pr. 1/6-2022: 72.858,02 kr.

Årets resultat: -50.451,36 kr.

Beholdning pr. 31/5-2023: 22.406,66 kr.

 

Valg af bestyrelsesmedlemmer:

Medlemmer på valg:

Næstformand Søren Sone Poulsen

Bestyrelsesmedlem Rasmus Søgaard Borbjerreggaard

 

Ønsker bestyrelsesmedlemmet genvalg?

Søren: Nej

Rasmus: Ja

 

Da Søren Sone Poulsen ikke ønsker genvalg skal der vælges nyt medlem til bestyrelsen. Bestyrelsen selv foreslår Asbjørn som er frivillig hjælper og Bo som er trommeslager til hjemmekampe. Da begge siger ja til at blive medlem bliver der valgkamp.

Resultat af valgkampen:

Asbjørn: 10 stemmer

Bo: 4 stemmer

Asbjørn Haller er valgt til nyt medlem af bestyrelsen.

 

Valg af suppleanter:

Suppleanter på valg:

Michael Lindgaard Bagger Olesen

Mathias Gunnar Dalsgaard

 

Ønsker suppleanten genvalg?

Michael: Ja

Mathias: Ja

 

Da der er ingen i forsamlingen der ønsker at stille op bliver begge genvalgt.

 

Valg af bilagskontrollant:

Bilagskontrollant på valg:

Matias Rasmussen

 

Ønsker bilagskonrtollanten genvalg?

Matias: Ja

Da der er ingen i forsamlingen der ønsker at stille op bliver Matias genvalgt.

Valg af kassere:

Kassere på valg:

Camilla Wiehl Hejlesen

 

Ønsker kassere genvalg?

Camilla: Ja

 

Da der er ingen i forsamlingen der ønsker at stille op bliver Camilla genvalgt.

 

Indkommende forslag:

Bestyrelsen har ikke modtaget forslag fra fanklubbens medlemmer.

 

Eventuelt:

Spørgsmål fra forsamling:

Findes der ikke en garanti på Hawkey som gælder så hovedet blot kan udskiftes?

 

Bestyrelsens svar:

Mathias Dalsgaard svarer at grundet der ingen skriftlig aftale findes på bestillingen af det nye kostume kan vi ikke bevise en garanti. Fabrikanten har dog bevilget os en rabat på købsprisen af det nye hoved grundet dårlig kommunikation ved ordreplaceringen. Original prisen er 19.990 kr. men vores købspris efter rabat lander på 15.480 kr.

 

Spørgsmål fra forsamling:

Er det muligt at bestille en skabelon fra fabrikanten af maskottens hoved så man kunne bedømme pasform og udsyn forud for bestilling?

 

Bestyrelsens svar

Mathias Dalsgaard svarer at det nye design er lavet og gemt til os til når vi er klar til at bestille det. Jeg skal gerne undersøge om det er muligt at besøge fabrikken i Århus og prøve en skabelon forud for bestilling.

 

Spørgsmål fra forsamling:

Er det muligt at i laver flere busture til udebanekampe med de nye priser?

 

Bestyrelsens svar;

Formanden svarer at der helt sikkert vil blive større fokus på busture denne sæson efter skift af busselskab! Vi håber at den billigere pris kan få flere medlemmer samt ikke medlemmer med i busserne så vi får flere busser afsted.

 

Afgående næstformand Søren Sone Poulsen takker dybt for 13 år i bestyrelsen. Det har bragt ham meget glæde og mange oplevelser at hjælpe med at drifte fanklubben og skabe en god stemning for hockey fans i Frederikshavn.

 

Formand Majbrit Møller Madsen takker Søren for mange års trofast og loyalt samarbejde i fanklubben. Hun understreger at han vil være savnet i bestyrelsen og hun glæder sig til at se ham i hallen til sæsonens kampe.

 

Ordstyren takker forsamlingen samt bestyrelsen for god ro og orden til dagens møde og erklærer generalforsamlingen for lovlig og lukket.

 

Efter generalforsamlingen samles bestyrelsen til et kort møde i fanklubbens lokale i hallen. Her aftales en ny rollefordeling af bestyrelsen

Bestyrelsen i sæson 23/24:

Formand: Majbrit Møller Madsen

Næstformand: Mathias Gunnar Dalsgaard

Medlem: Morten Rene Sørensen

Medlem: Michael Lindgaard Bagger Olesen

Medlem: Christian Beck-Olsen

Suppleant: Rasmus Søgaard Borbjerggaard

Suppleant: Asbjørn Haller

 

Referent Mathias Gunnar Dalsgaard erklærer referat for generalforsamling færdigt.

Back To Top