skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks
Sejr I Sidste Træningskamp

Sæsonens sidste træningskamp endte med en flot White Hawks sejr på 2-0. da man havde besøg af svenske Troja / Ljungby.

Adam Miller øger til 2-0

Kampens første periode blev en målløs affære, men langt fra kedelig. Da haluret rundede de 3 minutter fik Troja / Ljungby deres første overtalssituation, da Jacob Dahlström måtte afsone 2 minutter for en tripping . Gæsterne virkede ret sikker i deres powerplay og diskede op med hurtige pasninger, men hjemmeholdet klarede frisag.

White Hawks mandskabet var bedst på isen i de første 20 spilleminutter, hvor man spillede sig frem til flere gode afslutninger. Største chance fik Adam Miller, men han måtte se pucken prelle af på den ene stolpe.

Hen i mod slutningen af perioden blev White Hawks ramt af 2 udvisninger, der medførte at gæsterne kunne spille med 2 mand i overtal i 46 sekunder. Først var det Robin Bergman der fik 2 minutter for en interference og senere fik han følgeskab af Adam Miller, da han blev udvist for en boarding. Trods ekstra plads på isen lykkedes det ikke for gæsterne at score.

I den første halvdel af anden periode kom gæsterne meget mere med i kampen og de lagde et godt pres på White Hawks. Trods et spilovertag kunne Troja / Ljungby spillere dog ikke score hos en velspillende Georg Sørensen i White Hawks målet. Den største chance i første halvdel af perioden gik dog til hjemmeholdet. Her forsøgte Steffen Klarskov at score mellem benene på gæsternes målmand Johan Nielsen, men det lykkedes for målmanden at få reddet i sidste øjeblik.

Lidt over halvvejs i perioden fik White Hawks deres første overtalssituation i kampen. Her lykkedes det for Colin Vock at score efter 50 sekunders powerplay. Scoringen var en typisk Vock scoring, hvor han selv tog en træk ind foran målmanden over scorede. Ved scoringen blev Adam Miller og Tim Kunes noteret for en assist.

Tre minutter inde i tredje periode modtog gæsterens Daniel Karlsson 2 minutter for en boarding på Colin Vock. Igen viste hjemmeholdet skræmmende styrke i powerplay, da det lykkes Adam Miller at øge White Hawks føringen til 2-0.

Efter 2-0 scoringen, gav et lille slagsmål mellem hjemmeholdets Frederik Bjerrum og gæsternes Mattias Åkesson en badebillet til hver. Da spillet blev genoptaget, kunne de godt 400 tilskuere se et hjemmehold der fortsatte med at producere chancer. Gæsterne fik en sidste udvisning i kampens sidste minut. Her var det lige før at det blev til et tredje powerplay mål ud af lige så mange mulige. Flot samspil mellem Marcus Olsson, Steffen Klarskov og Tim Kunes gav en kæmpechance, der burde have givet en scoring til 3-0.

De svenske gæster havde også deres muligheder i kampen i den anden ende. Men især i boxplay viste hjemmeholdet stærkt spil. Når Troja / Ljungby så endelig fik spillet sig frem til en stor afslutning, stod Georg Sørensen i vejen. Georg ligner efterhånden en målmand der kan løfte arven efter Frederik Andersen

Til dagens kamp måtte White Hawks undvære Mark Müller, Mathias Bau og Sebastian Svendsen. 3 profiler der helt sikkert vil forstærke holdet markant, når de bliver klar.

Kampen i tal:
Frederikshavn White Hawks – Troja / Ljungby 2-0
(0-0)(1-0)(1-0)

 

13:10 1-0 Colin Vock (Miller & Kunes) PP
44:31 2-0 Adam Miller (Kunes) PP

Skudstatistik: 15-20 (5-7)(4-10)(6-3)

Udvisninger:
White Hawks: 5×2 min. 1×5+20 min, Game (Bjerrum)
Troja / Ljungby: 5×2 min. 1×5+20 min, Game (Åkesson)
Tilskuere: ca 400

Back To Top