skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks
Sikker White Hawks Sejr

White Hawks sikrede sig en tredjeplads i træningsturneringen swb-Energie Cup i Bremerhaven, men en flot 5-0 sejr over Odense Bulldogs.

9 minutter inde i kampen lykkedes det for Adam Miller at give White Hawks en 1-0 føring. Den føring blev kraftigt udbygget i en anden periode, som White Hawks vandt med hele 3-0. 5 minutter inde i perioden var det Robin Bergman der fra tæt hold fik scoret til 2-0. Lidt over halvvejs i perioden kunne Adam Miller score til 3-0 i powerplay. White Hawks sad på det meste af spillet i anden periode. Odense Bulldogs fik dog spillet sig frem til et par store chancer, men her viste Georg Sørensen sin klasse med flotte indgreb. I periodens sidste minut fik Tim Kunes en udvisning og Bulldogs fik muligheden for en reducering i overtal. Fynboerne nåede dog aldrig at få opbygget noget der lignede et powerplay. Først var det Marcus Olsson der fik en breakaway, men han missede den oplagte chance for en scoring. Få sekunder senere fange Steffen Klarskov en løs puck i midtzonen og fik en breakaway. Han udnyttede flot chancen og scorede til 4-0.

Tredje periode var kun 3 minutter gammel, da Adam Miller igen var på pletten med en scoring i overtal. I den resterende del af kampen var der livlig trafik ud til udvisningsboksen hos begge mandskaber. Trods de mange udvisninger forblev stillingen 5-0 på måltavlen.

En opmuntrende kamp for White Hawks, hvor især powerplayet fungerede godt. Forsvarsmæssigt stod spillerne godt og bakkede godt op omkring en fremragende Georg Sørensen i målet.

Næste træningskamp for White Hawks er på fredag, hvor holdet hjemme møder det svenske hold Troja Ljungby.

Kampen i tal:

Frederikshavn White Hawks – Odense Bulldogs 5-0
(1-0)(3-0)(1-0)
09:00 1-0 Adam Miller uass.
25:37 2-0 Robin Bergman (Klarskov) PP
31:12 3-0 Adam Miller (Klarskov) PP
39:48 4-0 Steffen Klarskov uass. BP
42:43 5-0 Adam Miller uass PP

Skudstatistik: 39-27  (17-9)(10-10)(12-8)

Udvisninger:
Bulldogs:
White Hawks:

Tilskuere: ej oplyst

 

Skrevet af White Hawks

Back To Top