skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks
Svensk Allroundspiller Til White Hawks

Det er med stor glæde, at White Hawks kan meddele, at 28-årige Marcus Olsson har tegnet kontrakt med klubben.

Marcus Olsson har gennem en årrække spillet på topniveau i hjemlandet Sverige, Norge og Østrig. Han kan bruges både i powerplay og boxplay og er en teknisk stærk, hårdtarbejdende og effektiv center.

Sidst i denne måned ankommer han til Frederikshavn, og han glæder sig til at flytte til Nordjylland og til at prøve kræfter med de nye, sportslige udfordringer:

“Jeg har valgt White Hawks, fordi holdet har høje ambitioner og en målsætning om at spille med i toppen. Det inspirerer mig. Desuden har jeg kun hørt godt om organisationen og byen. Fra min tid i Sarpsborg i Norge kender jeg Peter Johansson, hvilket har været medvirkende til, at jeg traf beslutningen,” forklarer Marcus Olsson.

Den bomstærke svensker fik sin ishockey-uddannelse i Trelleborg IF og Malmö Redhawks og debuterede i Allsvenskan som 19-årig for Nybro Vikings.

Under seneste udlandseventyr har han blandt andet spillet for den østrigske hovedstadsklub, Vienna Capitals.

På et hold med 12-13 importspillere producerede han her 55 points på 100 kampe og var det ene år med til at bringe holdet til finalen.

Cheftræner Peter Johansson glæder sig over nyerhvervelsen, som han mener vil passe perfekt ind i det offensive spilkoncept.

“Marcus er typen, der kan skøjte direkte ind på alle hold. Jeg kender ham fra Malmö og har selv trænet ham i norske Sarpsborg. Så vi ved præcist, hvad vi får,” understreger Peter Johansson.

Ifølge WH-træneren er Marcus Olsson med sine menneskelige egenskaber og store erfaring en naturlig ledertype, som både vil kunne inspirere de unge spillere på holdet og tage det nødvendige ansvar.

“Han læser spillet og er en arbejdssom tovejs-spiller, som tilmed er en god teamplayer. En klar forstærkning,” tilføjer Peter Johanson.

 

Skrevet af White Hawks..

Back To Top