skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks
Talentfuld Forward Til White Hawks

Vi kan med stor glæde orientere om, at vi har skrevet kontrakt med 20-årige Frederik Bjerrum der i sidste sæson spillede en stor sæson i Bulldogs Odense.

Bjerrum navnet er bestemt ikke ukendt i dansk ishockey, hvor far Lars Bjerrum i 80érne var en frygtet pointsluger for Esbjerg. I Frederikshavn er navnet Bjerrum heller ikke ukendt, hvor storebror Rasmus spillede to sæsoner fra 2011 til 2013.

Frederik Bjerrum er en kompromisløs spiller, der altid giver sig ekstra i nærkampene. En talentfuld spiller med et stort potentiale, der i sidste sæson kæmpede sig fra en plads i fjerdekæden i Odense, til fast spilletid i kæden med Morten Andreasen og Mike Daugulis.

Vi er sikre på at Frederik kan fortsætte udviklingen i Frederikshavn, og selv glæder han sig meget til at komme til den nordligste ishockeyklub i Danmark.

-Jeg har kun hørt gode ting om Frederikshavn og jeg ved min bror var rigtig glad for at spille deroppe. Jeg har også spurgt Colin Vock, som jeg spillede med i Esbjerg, og han havde også kun positive ting at fortælle om klubben, byen og træneren. Mit indtryk af Frederikshavn som klub har altid været rigtig god, og specielt nu med den nye hal. Det var derfor en let beslutning at træffe og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og spille for Frederikshavn, lyder det fra Frederik Bjerrum.

Kontrakten er gældende for den kommende sæson.

 

Skrevet af White Hawks

Back To Top