skip to Main Content
Officiel fanklub for Frederikshavn White Hawks
White Hawks Tabte 6-2

White Hawks tabte 6-2

Allerede straks fra kampstart fik White Hawks spillerne at mærke at tempoet i den tyske DEL liga er højere end i Metalligaen. Der var blot spillet 30 sekunder, da tyskerne kom foran og 4 minutter senere stod der 0-3 på måltavlen.

White Hawks spillerne fik dog kæmpet sig flot tilbage i perioden og afsluttede faktisk perioden bedst. Med godt 6 minutter igen lykkedes det for Robin Bergman at reducere til 3-1.

I den resterende del af perioden var der blandt andet et par store chancer til Mathias Bau og Colin Vock. Sidstnævntes chance var i 4 mod 4, da Sebastian Svendsen sad udvist for en slashing, mens det tyske mandskab havde en spiller udvist for en tripping.

I starten af anden periode fortsatte White Hawks med det mest chanceskabende spil. Dog lige med undtagelse i halvandet minuts tid, hvor Iserlohn Roosters virkelig satte White Hawks under pres. White Hawks spillerne fik dog igen langsomt et lille overtag i kampen og da tyskerne halvvejs i perioden fik en udvisning, lugtede det lidt af en udligning. Desværre fik White Hawks ikke udnyttet deres powerplay, i stedet kunne Chris Connolly give Iserlohn en 2-4 føring, kort efter at han havde afsonet sin hooking. I den resterende del af perioden var det tyskerne der sad på spillet.

I tredje periode fortsatte det tyske mandskab med at have et overtag i spillet. I periodens første minut blev den tyske føring udbyttet til en 3 måls føring og med 5 minutter igen, lukkede de kampen af med en scoring til 2-6.

Kampens resultat betyder at White Hawks skal spille igen lørdag eftermiddag klokken 16.00. Modstanderen bliver taberen af opgøret mellem Fischtown Pinguins Bremerhaven og Odense Bulldogs.

Kampen i tal:
Frederikshavn White Hawks – Iserlohn Roosters 0-2
(1-3)(1-1)(0-2)

00:30 0-1 Dylan Wruck
04:34 0-2 Jason Jaspers
06:41 0-3 Mike York
13:55 1-3 Robin Bergman (Klarskov & Olsson)
26:39 2-3 Kasper Kristensen (Miller)
33:08 2-4 Chris Connolly
41:09 2-5 J.P. Cote
55:00 2-6 Bobby Raymond

Skudstatistik: Ej oplyst

Udvisninger:
White Hawks: 2×2 min
Roosters: 3×2 min.

 

Skrevet af White Hawks

Back To Top